Розділи

Мінімальна сума заказу 200 грн. Мінімальний дозаказ 100 грн. Збір заказів 1-3 робочих дні.
Доставка та оплата Контакти Питання та відповіді Новини та статті Зворотній зв'язок

Пн-пт: 9:00-20:00; Сб-нд: 9:00-17:00

Гарного дня!

{{ products_in_cart_counter }} Кошик
  • Нажаль, нічого не знайдено...

  • Для початку пошуку введіть більше 2х символів
Мінімальна сума заказу 200 грн. Мінімальний дозаказ 100 грн. Збір заказів 1-3 робочих дні.

Умови використання

Користувач - фізична особа, відвідувач сайту, який має намір оформити замовлення на сайті hozsklad.ua.

 

Покупець - Користувач, який оформив замовлення на сайті hozsklad.ua.

 

Продавець - Інтернет-магазин, розташований в мережі інтернет за адресою hozsklad.ua.

 

Сайт - hozsklad.ua

 

Товар - товари для дому, відпочинку, риболовлі, а також будь-які інші товари, представлені до продажу на сайті Продавця.

 

Замовлення - належним чином оформлений запит Покупця на придбання товарів, обраних на сайті.

 

1. Загальні положення

 

1.1. Продавець здійснює продаж товарів через Інтернет-магазин за адресою hozsklad.ua.

 

1.2. Замовляючи товари через Інтернет-магазин, Користувач погоджується з Умовами продажу товарів, викладеними нижче. У разі незгоди з зазначеними умовами Користувач зобов'язаний негайно припинити використання сервісу і покинути сайт hozsklad.ua.

 

1.3. Ці Умови можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Користувача / Покупця про такі зміни. Нова редакція Умов набуває чинності з моменту їх публікації на Сайті.

 

1.4. Умови вступають в силу з моменту відправки Покупцеві Продавцем електронного підтвердження прийняття Замовлення.

 

1.5. Повідомляючи Продавцю свою електронну адресу та / або номер телефону, Відвідувач сайту / Користувач / Покупець дає згоду на використання зазначених засобів зв'язку Продавцем, а також третіми особами, що залучаються ним для цілей виконання зобов'язань перед Відвідувачами сайту / Користувачами / Покупцями, з метою здійснення розсилок рекламного або інформаційного характеру, що містять інформацію про знижки, майбутніх і діючі акції та інших заходах Продавця, про передачу Замовлення на доставку, а також іншу інформацію, безпосередньо пов'язану з виконанням зобов'язань в рамках умов роботи.

 

1.6 Продавець може відмовити користувачеві / покупцеві в оформленні замовлення, в односторонньому порядку без пояснення причини.

 

2. Реєстрація на Сайті

 

2.1. Реєстрація на Сайті є обов'язковою умовою для оформлення Замовлення.

 

2.2. Для реєстрації на сайті необхідно вказати наступну інформацію: адреса, ПІБ, е-mail, номер мобільного телефону (це обов'язкові дані для реєстрації).

 

2.3. Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, наданої Покупцем при реєстрації. Покупець несе всі можливі ризики і витрати, викликані зазначенням неправильної інформації.

 

2.4. Покупець зобов'язується не повідомляти третім особам логін і пароль, вказані при реєстрації. У разі виникнення у Покупця підозр щодо безпеки його логіна і пароля або можливості їх несанкціонованого використання третіми особами, Покупець зобов'язується негайно повідомити про це Продавця, надіславши електронний лист або зв'язатися з співробітниками офісу за вказаними на сайті телефонами.

 

2.5. Спілкування Користувача / Покупця з менеджерами та іншими представниками Продавця має будуватися на принципах загальноприйнятої моралі і комунікаційного етикету. Строго заборонено використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, а також загроз і шантажу, в незалежності від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані.

 

2.6. Продавець має право інформувати Покупця за допомогою електронної пошти, зазначеної при реєстрації, про акції, новий товар.

 

3. Оформлення та терміни виконання Замовлення

 

3.1. Продавець забезпечує наявність на своєму складі товарів, представлених на Сайті. Супроводжуючі товар фотографії є ​​простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару. Супроводжуючі товар опис / характеристики не претендують на вичерпну інформативність і можуть містити друкарські помилки. Для уточнення інформації по товару Покупець може задати питання під фотографією товару.

 

3.2. У разі відсутності замовлених Покупцем товарів на складі Продавця, останній вправі виключити вказаний товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця шляхом направлення відповідного електронного повідомлення за адресою, вказаною Покупцем при реєстрації, або дзвінком менеджера Інтернет-магазину.

 

3.3. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.

 

3.4. У разі скасування повністю або частково передплаченого Замовлення вартість анульованого Товару повертається Продавцем Покупцю способом, яким товар був оплачений, або в інший спосіб, узгодженим Сторонами, а також може бути залишена на особистому рахунку Покупця і використана при подальших замовленнях.

 

3.5. Покупець має право змінити склад Замовлення до моменту коли Покупцеві буде відправлено на телефон і на е-mail повідомлення о прийнятті на збірку замовлення.

 

3.6. Замовлення в Інтернет-магазині можуть оформити тільки зареєстровані Користувачі.

 

3.7. Замовлення Покупця може бути оформлене тільки через корзину сайту.

 

3.8. Після оформлення Замовлення і його підтвердження Покупець отримує на пошту автоматичне письмо з Інформацією про замовлення.

 

3.9. Після того як замовлення буде оброблене менеджером, Покупець отримує на телефон і на е-mail повідомлення про те що замовлення прийняте і відправлений на збірку. Лист містить у собі попередню накладну, що містить такі елементи:

 Найменування Продавця

ПІБ Покупця

Телефон Покупця

Спосіб оплати

Спосіб доставки

Адреса доставки

Попередній перелік товару.

Сума.

 

3.10. У разі відсутності замовлених товарів на складі Продавця, а також в разі відсутності товару з коментарів, зазначеним Покупцем при оформленні замовлення, в тому числі з причин, не залежних від Продавця, Покупець сповіщається шляхом телефонного дзвінка або відправки електронного повідомлення, за даними зазначеним при реєстрації або оформленні Замовлення. Покупець має право погодитися прийняти товар на умовах (наприклад, в кількості, яке є в наявності у Продавця, за зміненою ціною), змінити Замовлення і замінити товар на аналогічний за своїми властивостями, або анулювати дану позицію товару в Замовленні. У разі неотримання відповіді від Покупця протягом 5 календарних днів Продавець залишає за собою право видалити відсутній товар із замовлення, або анулювати дане замовлення.

 

3.11. Після того як замовлення зібране, клієнт отримує повідомлення про збірку на е-mail і на мобільний телефон, зазначені при реєстрації на сайті. До листа прикріплено видаткова накладна, яка містить суму до оплати.

 

3.12. Покупець має право вносити зміни в замовлення до того як замовлення було відправлене на збірку. У разі якщо повідомлення про відправку на збірку було відправлено, у Покупця є можливість оформити дозамовлення. Мінімальна сума дозамовлення представлена ​​на сайті.

 

Увага! Якщо дозамовлення оформлене після складання основного замовлення, то дозамовлення пакується окремо.

 

Якщо спосіб доставки обраний Укрпоштою, то посилки їдуть під різними ТТН.

 

3.13. Фактичні терміни отримання Замовлення Покупцем залежать від наявності товару на складі продавця, від оплати Покупцем товару (при оплаті на рахунок), а також від термінів доставки Кур'єрської служби, обраної покупцем.

 

4. Доставка замовлення

 

4.1. Як тільки замовлення буде зібране і оплачене, або оплата буде післяплатою, замовлення відправляється Покупцеві. На наступний день Покупець отримує на мобільний телефон і е-mail повідомлення з номером Декларації про відправку.

 

4.2. Товар, замовлений Покупцем, доставляється наступними способами:

Кур'єрськими службами (список кур'єрських служб представлений на сайті в розділі Оплата і доставка)

Доставка на 7-й кілометр

Доставка кур'єром по місту.

 

4.3. Територія доставки товарів, представлених на сайті, обмежена межами території України.

 

4.4. Затримки в доставці товарів можливі зважаючи на непередбачені обставини, що сталися не з вини Продавця.

 

4.5. Доставка замовлення оплачується Покупцем. Вартість доставки кур'єрською службою визначається внутрішньою політикою служб доставки, і залежить від об'ємної або фізичної ваги замовлення, географічного положення міста / населеного пункту доставки. Доставка на 7-й кілометр безкоштовна і здійснюється з 8.00 до 10.00. Актуальна вартість доставки кур'єром по місту представлена ​​на сайті в розділі Оплата і доставка. 

 

4.6. При прийнятті Замовлення від кур'єра, Одержувач зобов'язаний оглянути доставлений товар і перевірити його на відповідність заявленій якості, асортименту та комплектності товару, а також перевірити термін служби доставленого товару і цілісність упаковки. В разі відсутність претензій до доставленому товару, Одержувач оплачує Замовлення. Оплата замовлення свідчить про те, що Покупець претензій до товару не заявить і Продавець повністю і належним чином виконав свій обов'язок щодо передачі товару.

 

4.7. Час перебування кур'єрів, що доставляють товар, який реалізується Продавцями, за адресою Одержувача обмежений 10 хвилинами.

 

4.8. Уточнити дату, час і при необхідності маршрут доставки, можливо за телефонами, зазначеним на сайті.

 

4.9. Покупець розуміє і погоджується з тим, що Продавець не несе відповідальності за якість доставки замовлення кур'єрською службою. У разі псування товару в результаті доставки відповідальність покладається на Кур'єрську службу і всі можливі суперечки і розбіжності вирішуються в площині відносин Покупця і кур'єрської служби.

  

 

5. Оплата Замовлення

 

5.1. Ціна товару вказується на Сайті в гривнях.

 

5.2. Сума Замовлення складається з вартості всіх замовлених товарів.

 

5.3. Ціна товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на вже замовлений Покупцем товар зміні не підлягає.

 

5.4. Способи оплати товару Покупцем:

 

5.4.1. в транспортній компанії при отриманні товару (післяплатою)

 

5.4.2. кур'єру, за фактом доставки

 

5.4.3. переказом на рахунок (банківська комісія залежить від обраного банку). В разі оплати замовлення через термінал або в касі без вказівки ПІБ відправника - необхідно заявити точну оплачену суму (Не округляючи, з копійками) в розділі "Зворотній зв'язок" або будь-яким іншим представленим на сайті способом зв'язку.

 

5.5. Оплатити замовлення Покупець може відразу після отримання повідомлення на мобільний телефон і е-mail про те що замовлення прийняте і відправлений на збірку.

 

5.6. Сума, зазначена в накладній попередня, і за відсутності будь-якого товару в замовленні може змінюватися. Кінцевою сумою замовлення є сума, зазначена у видатковій  накладної, яка відправляється Покупцеві на мобільний телефон та електронну пошту після того як замовлення зібраний.

 

5.7. Якщо Покупець вибирає спосіб оплати на банківський рахунок, зібране замовлення буде відправлене відразу ж після оплати. Покупець може оплатити замовлення за попередньою накладної. В цьому випадку замовлення буде відправлене відразу ж після збирання. У разі якщо Покупець оплачує замовлення після повідомлення про збірку, замовлення буде відправлене тільки після того як Покупець заявить платіж і він буде зарахований Продавцем. При виборі Покупцем способу оплати післяплатою відправка замовлення відбувається відразу після повідомлення про те що замовлення зібране.

 

5.8. Здійснити оплату замовлення Покупець може в будь-якому відділенні банку, або в терміналі самообслуговування, або переказом з карткового рахунку через інтернет.

 

5.9. Для ідентифікації платежу Покупцеві рекомендується повідомити про оплату в розділі "Зворотній зв'язок", в якому необхідно вказати спосіб оплати, час і дату платежу, точну  суму оплати і номер замовлення.

 

5.10. Після того як грошові кошти надходять на рахунок Продавця (до 3-х днів), Покупець отримує повідомлення про зарахування платежу.

 

5.11. У разі якщо замовлення було оплачено за попередньою накладної та на момент складання замовлення виявилося відсутність будь-якої позиції на складі Продавця, сума переплати може бути використана в такий спосіб:

 

5.11.1. Повернення коштів на картковий рахунок Покупця.

 

5.11.2. Розміщення залишку на особистому рахунку Покупця і його використання при наступних замовленнях.

 

5.11.3. Дозаказ на суму переплати, але не менше 100 грн. Дозаказ робиться через корзину сайту з позначкою дозаказ в коментарях. Дозаказ може бути зроблений тільки якщо основне замовлення ще не відправлене Покупцю.

 

5.12. Сума до оплати в СМС - це не вартість замовлення, а сума боргу клієнта в цілому на момент відправки повідомлення, з урахуванням всіх попередніх операцій.

 

5.13. Продавець має право надавати знижки на товари. Види знижок, порядок і умови нарахування визначаються Продавцями самостійно і вказані на Сайті в розділі "Доставка та оплата", і можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку.

 

6. Повернення товару і коштів за товар

 

6.1. Питаннями повернення і обміну товару, а також неповної комплектації замовлення займається Відділ рекламації. При виявленні недоліків / пошкодження / невідповідності / відсутності товарів в замовленні, Покупцеві протягом 3х днів з моменту отримання замовлення необхідно заповнити форму в розділі "Зворотній зв'язок". Всі заявки розглядаються за наявності підтвердних фотографій або відео (крім ситуації відсутності товару). Термін розгляду заявки - 3 дні.

 

6.2. Обміну або поверненню підлягає тільки новий товар, який не був у вживанні і не має слідів використання (подряпин, сколів, потертостей), не порушена комплектність.

 

6.3. Весь товар перед відправкою перевіряється на наявність видимих ​​пошкоджень, без порушення цілісності упаковки.

 

6.4. Можливість перевіряти працездатність електротоварів відсутня. покупець, погоджуючись на дані Умови, приймає на себе всі ризики, пов'язані з експлуатацією вищезазначених товарів.

 

6.5. Якщо пошкодження товару відбулося при транспортуванні, Покупець звертається з претензією до Кур'єрської службі. Ми не несемо відповідальності за якість доставки товару.  За замовчуванням всі посилки страхуються на повну вартість перед відправкою кур'єрськими службами.

 

6.6. У разі доставки Кур'єром по Одесі, Покупець має право повернути пошкоджений товар, виявлений при огляді в присутності кур'єра. Якщо повернення товару відбувається без  вагомої причини, вартість доставки оплачується.

 

6.7. Якщо Покупець отримав товар, артикул якого не збігається з представленим на сайті, він має право на заміну на необхідний товар, або на повернення грошей. Отриманий  невірний товар Покупець відсилає назад за рахунок Продавця. Також за рахунок Продавця відбувається пересилання необхідного товару.

 

6.8. У разі відсутності будь-якої позиції в замовленні Покупець має право вимагати відсутню позицію або повернення грошей за відсутній товар, у зв'язку з чим буде проведено  перерахунок наявності залишків на складі по даному товару. При виявленні надлишків відсутній товар буде відправлений Покупцем за рахунок Продавця, або вартість товару буде перерахована Покупцеві, або ж зарахована на його баланс і може бути використана при наступних замовленнях.

  

7. Конфіденційність і захист персональних даних

 

7.1. Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2011 року № 2297-VI, оформляючи Замовлення в Інтернет-магазині, Покупець надає Продавцю згоду без будь-яких застережень на обробку персональних даних, і підтверджує, що повідомлений про правах, встановлених Законом України «Про захист персональних даних», мету обробки даних, про можливість зміни мети обробки Ваших персональних даних, доступ до персональних даних третіх осіб, надання власником персональних даних часткового або повного права обробки персональних даних іншими суб'єктами відносин, пов'язаних з персональними даними, і про можливість поширення персональних даних, на що Покупцем дано згоду без будь-яких застережень.

 

7.2. Метою обробки (також збору) персональних даних Покупця є забезпечення реалізації відносин у сфері задоволення суспільних потреб фізичних осіб в товарах, роботах, послугах, надання послуг з технічного обслуговування, ремонту і діагностики товарів, відносин у сфері торгівлі відповідно до видів діяльності власника персональних даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються під час господарської діяльності, цивільного, господарського, законодавства, законодавства про захист прав споживачів.

 

7.3. Покупець підтверджує і згоден, що Продавець має право використовувати інформацію: для реєстрації Покупця на Сайті, для виконання своїх зобов'язань перед Покупцем, включаючи передачу інформації третім особам, задіяним в процесі виконання Замовлення і виконання інших умов оферти, для оцінки та аналізу роботи Сайту, для інформування Покупця про проведені Продавцем акціях і в інших цілях. 

 

7.4. Продавець має право направляти Покупцю повідомлення рекламно-інформаційного характеру. 

 

7.5. Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не враховується порушенням надання Продавцем інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, для виконання зобов'язань перед Покупцем.

 

7.6. Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованими вимогами закону.

 

7.7. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Покупцем на Сайті в загальнодоступною формі.

 

7.8. Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем/Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформациї, отриманої у ході телефоних переговорів та/або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформацію».

 

8. Прикінцеві положення

 

8.1. Умови роботи інтернет-магазину для кожного Покупця вступають в силу з моменту відправки Покупцеві Продавцем електронного підтвердження прийняття Замовлення і діє до  моменту повного виконання Сторонами своїх зобов'язань за цією угодою. 

 

8.2. Інтернет-магазин і сервіси, які їм надаються, можуть бути тимчасово частково або повністю недоступні унаслідок проведення профілактичних або інших робіт або по будь-яким іншим причинам технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи без обов'язкового попереднього повідомлення Відвідувачів сайту.

 

8.3. До відносин між Користувачем / Покупцем і Продавцем застосовуються положення законодавства України.

 

8.4. У разі виникнення питань і претензій з боку Користувача / Покупця він повинен звернутися до Продавця по телефону або іншим доступним способом. Питання, що виникають Сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів, при не досягненні угоди суперечка буде передана на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавством України.

 

8.5. Визнання судом недійсності будь-якого положення цих Умов не тягне за собою недійсність інших положень.

Дякуємо за Ваше повідомлення!

Чекайте обробки модератора.