Мінімальне замовлення 300грн. Комплектація замовлень 2-4 днів.
Сусідні категорії
    Ціна
    до грн.
    0
    0

    Ножі

    Закрыть

    Закрыть

    Сортувати за: За популярним

    Закрыть

    Показати на сторінці: 24
    Вид
    Без опису
    З описом
    Сортувати за: За популярним
    Показати на сторінці: 24
    Плиткою
    Списком

    Ніж - це один з найстаріших кухонних інструментів, який так широко використовується і по сьогоднішній день. Незважаючи на появу більш практичної і різноманітної кухонної техніки: комбайнів, міксерів, мультіварок і різних подрібнювачів, ніж залишається необхідним і незамінним знаряддям на кухні.

    Купівля кухонного ножа: чим вона супроводжується і що важливо врахувати

    Купити ніж кухонний, здавалося б, найпростіше завдання. Але насправді все набагато серйозніше. При виборі ножа, важливо враховувати не тільки для яких цілей і продуктів він буде використовуватися, але і його розміри. Купити кухонний ніж якісний і за доступною вартості в Україні, сьогодні можна в інтернет-магазині ХозСклад. Доступні ціни на товар високої якості залишать у вас приємні враження, а покупка буде радувати вас протягом багатьох років. Ножі кухонні недорого представлені великим асортиментом, а їх розмір і характеристики задовольнять запити будь-якої господині.

    Професійні кухарі стверджують, що на кухні досить мати три різних ножа, щоб якісно і швидко справлятися з поставленими завданнями. Насправді, все залежить від уподобань господині і практичних навичок.

    Різновиди найпопулярніших кухонних ножів

    Найбільш поширеними є три типи ножа:

    • кухарський ніж, ще його називають господарем кухні. Це основний вид ножа, який використовується в 80% кухонних операцій. Довжина такого ножа варіюється в межах 15-30 см, все залежить від звички. Це ніж, який витримує серйозне навантаження і стійкий до різних ушкоджень. Як правило, він сталевий.
    • ніж для нарізки овочів і фруктів. Це ножі середніх розмірів, якими легко і просто управляти, вони відмінно лягають в руку і дозволяють швидко і якісно справлятися із завданням.
    • середній варіант ножа між кухарським і овочевим. Його довжина не більше 15 см, а ширина 2-3 сантиметри. Цим ножем можна нарізати практично все і зробити це якісно. У народі такий ніж часто має назву бутербродний.

    Догляд та експлуатація ножа

    Щоб покупка, зроблена в магазині ХозСклад, прослужила вам тривалий період часу, досить витримати мінімальні правила експлуатації:

    1. Ніж слід завжди тримати гострим, це дозволить не тільки легко їм управляти, а й продовжити експлуатацію
    2. Пластикові і дерев'яні дошки - найбільш підходяща основа для нарізання продуктів. Не варто використовувати тверді поверхні, скляні і керамічні дошки, вони миттєво затуплять ніж і з часом зіпсують його.
    3. Після використання ніж слід обполоснути і просушити насухо. Ножі не варто мити в посудомийних машинах.

    Правильний підхід до покупки і експлуатації кухонного інвентарю позбавлять вас від зайвих клопотів і труднощів.

    Дякуємо за Ваше повідомлення!

    Чекайте обробки модератора.